Velkommen til LJÓS Canldes - et lite, norsk basert selskap som lager håndlagde duftlys av naturlige ingredienser. Vi er stolte av å kunne tilby et av de mest populære norske duftlysene for å fremme velvære og hjelpe deg med å roe ned. 

Våre duftlys er laget av naturlige materialer som økologisk soyavoks og essensielle oljer for å skape de aller beste aromaterapiduftene.   

Hvis du leter etter den perfekte gave til kjæresten din eller mor, kan våre duftlys være det perfekte valget. 

Vårt utvalg av miljøvennlige duftlys og essensielle olje-blandinger er løsningen for å skape den perfekte gavetips til henne. Vår linje av naturlige duftlys er også perfekt for å skape en rolig og avslappende atmosfære.   

Vi håper at du vil glede deg over vårt utvalg av håndlagde duftlys og bli med på vår reise for å gi deg naturlige duftlys av høyeste kvalitet!  

Så hvis du leter etter et av de beste norske duftlysene for å skape en rolig og avslappende atmosfære, eller du leter etter den perfekte gave til kjæresten eller mor, vennligst ta en titt på LJÓS Canldes for å se vårt utvalg av miljøvennlige og naturlige duftlys. Vi har noe for alle!   

Takk for at du tok deg tid til å lese vår første bloggpost! 🤗