Som bedriftsrepresentant leter du alltid etter måter å vise dine ansatte takknemlighet for deres harde arbeid. Men med så mange gavealternativer tilgjengelig, kan det være vanskelig å vite hvor du skal begynne.

Denne julen, hvorfor ikke gi dine ansatte gaven av et håndlaget, miljøvennlig duftlys fra LJÓS Candles? Alle våre produkter er laget her i Norge med høyeste kvalitet og miljøvennlige ingredienser. De har en vakker rustikk og skandinavisk design som passer til ethvert hjem eller kontorinnredning.

Og den beste delen? Lysene våre er svært rimelige, noe som gjør dem til den perfekte gaven til ethvert lite eller stort selskap.

Vi har mange positive tilbakemeldinger fra våre Etsy-kunder. Her er hva bare noen få av dem har å si:

" Elsker lysene deres. De er av høy kvalitet. Rene ingredienser og nydelige naturinspirerte dufter. Jeg har testet fire forskjellige dufter og kjøpt tilbake flere ganger. Jeg anbefaler dem på det varmeste. " - Etsy-kunde " Akkurat det jeg håpet på. Behagelig, mild lukt. " - Etsy-kunde " Ble forelsket i dette produktet, det er fantastisk. håper å være tilbake for å prøve ut mer. fantastisk butikk og vennlig service. " - Etsy-kunde

Hvis du leter etter en julefestgave som vil imponere dine ansatte uten å tære på, er LJÓS stearinlys det perfekte valget. Kontakt oss i dag for å lære mer om vårt firmagavetilbud og for å motta et gratis tilbud.